Ørbækgårds Alle 404, 2970 Hørsholm

NYHED: 127 m2 enderækkehus med carport på Ørbækgårds Alle i Hørsholm.

Den populære hustype der er fuldmuret med flotte vandskurende vægge og gipslofter, 2 badeværelser, separat bryggers og en super god planløsning.

På 1. salen er der loft til kip, stort soveværelse med skabsvæg og udgang til altan, 2 gode børneværelser samt badeværelse med gulvvarme.

I stueplan finder man entre med klinker, garderobe plads, adgang til gæstetoilet med brus, separat lille bryggers. Skøn opholdsstue med gennemgående lysindfald fra store vinduespartier og i åben forbindelse til køkken. Fra opholdsstuen udgang til 2 terrasser.

Af særlige fortrin ved ejendommen kan nævnes:
* Nyt tag i 2015
* Skønne terrasser, den ene med sol fra middagstid og til solnedgang
* Mahogni vinduer/døre
* Vandskurede vægge
* Flotte gulve
* God loftshøjde og skønt lysindfald
* Stort soveværelse

Ørbækgårds Alle er et skønt område der ligger centralt i Hørsholm med gangbro til Hørsholm Midtpunkt, Kulturhuset Trommen og gågadens butikker. Hørsholm ligger blot 25 km. nord for København og har gode transport forbindelser. Området er beriget med skøn natur og her er gode skoler, gymnasium og svømmehal. Alt i sportsfaciliteter bl.a. flere populære golfbaner, skøjtehal og sejlsport. Rungsted Havn har en særlig charme og atmosfære, med badestranden, nordmolen og vandskibroen, butikker samt et væld af gode restauranter og cafeer.

Bestil en personlig fremvisning på www.jenshøjmann.dk eller kontakt Jens Højmann direkte på 21624818.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.