Strandgårdsvej 50, Rågeleje, 3210 Vejby

Stort og lækkert frtidshus ved Rågeleje

93 m2 skønt sommerhus fra 2001 i det attraktive Rågeleje få hundrede meter fra den lokale købmand og den fantastiske badestrand.

Huset fremstår i meget flot stand og der er yderligere et anneks på 20 m2 og et dejligt udhus 29 m2 på den 1.210 m2 store grund.

Huset er velindrettet og har alt den moderne komfort så huset kan anvendes året rundt. Her er en dejlig opholdsstue med brændeovn og åben forbindelse til et stort luksus spisekøkken. Her er masser af værelser og sengepladser til den store familie og venner. En skøn terrasse med markise ligger lige uden for det store spisekøkken og derudover findes en praktisk stor overdækket terrasse med udekøkken etc.

Huset er i 2018/19 gennemgående renoveret med et helt nyt Svanekøkken samt helt nye hvidevarer. Derudover er 98% af alle møbler samt skabe fornyet. Der findes endvidere i udhuset også et stort vinskab, - for vinelskere !

Huset står fuldstændig klar til ibrugtagning af nye ejere.

Nuværende ejere er 2 generationer som har nydt pladsen, komforten og det skønne område sommer og vinter. Bemærk at de ikke har anvendt det ti udlejning!

Rågeleje ligger naturskønt mellem Gilleleje og Tisvildeleje og samtidig tæt ved det skønne og karakteristiske Heather Hill område.

Bestil en personlig fremvisning allerede nu på www.jenshøjmann.dk eller kontakt Jens Højmann direkte på 21624818.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.