Ørbækgårds Alle 742, 2970 Hørsholm

Ørbækgårds Alle, Hørsholm

NYHED: 115 m2 enderækkehus med carport på Ørbækgårds Alle i Hørsholm.

Hustypen der er fuldmuret med flotte vandskurende vægge og gipslofter, 2 badeværelser, separat bryggers og en super god planløsning.

Her er tale om en moderne og meget velindrettet bolig helt uden spildplads. På 1. salen er der loft til kip, stort soveværelse med indbyggede skabe og udgang til altan, 2 gode børneværelser samt et pænt badeværelse med gulvvarme.

I stueplan finder man entre med klinker, garderobe plads, adgang til gæstetoilet med mulighed for brus, separat lille bryggers. Skøn opholdsstue med gennemgående lysindfald fra store vinduespartier og i åben forbindelse til køkken. Fra opholdsstuen udgang til 2 terrasser.

Af særlige fortrin ved ejendommen kan nævnes:
* Mahogni vinduer og døre
* Minimum af vedligeholdelse
* Lavt varmeforbrug
* God loftshøjde
* Børnevenlige omgivelser med legeplads, boldbaner og stisystemer
* Kan overtages straks

Ørbækgårds Alle er et skønt område der ligger centralt i Hørsholm med gangbro til Hørsholm Midtpunkt, Kulturhuset Trommen og gågadens butikker. Hørsholm ligger blot 25 km. nord for København og har gode transport forbindelser. Området er beriget med skøn natur og her er gode skoler, gymnasium og svømmehal. Alt i sportsfaciliteter bl.a. flere populære golfbaner, skøjtehal og sejlsport. Rungsted Havn har en særlig charme og atmosfære, med badestranden, nordmolen og vandskibroen, butikker samt et væld af gode restauranter og cafeer.

Bestil en personlig fremvisning på www.jenshøjmann.dk eller kontakt Jens Højmann direkte på 21624818.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.