Ørbækgårds Alle 202, 2970 Hørsholm

Attraktivt rækkehus i Hørsholm fra 2005 med et boligareal på 124 m2. Til boligen hører egen carport med redskabsrum, en lille hyggelig have samt en skøn vestvendt terrasse.

Her er tale om en moderne og meget velindrettet bolig helt uden spildplads. På 1. salen er der loft til kip, stort soveværelse med indbyggede skabe og udgang til altan, 2 gode børneværelser samt et pænt badeværelse med gulvvarme.

I stueplan finder man entre med klinker, indbygget skab og adgang til gæstetoilet med vaskesøjle. Skøn opholdsstue med gennemgående lysindfald fra store vinduespartier og i åben forbindelse til køkken. Fra opholdsstuen udgang til vestvendt terrasse med sol fra middag og til sen aften.

Af særlige fortrin ved ejendommen kan nævnes:
* Nyt tag i 2015
* Mahogni vinduer og døre
* Skønne terrasser i hårdt træ
* Minimum af vedligeholdelse
* Lavt varmeforbrug, gulvvarme i stueplan og på badeværelset
* God loftshøjde
* Børnevenlige omgivelser med legeplads, boldbaner og stisystemer

Ørbækgårds Alle er et skønt område der ligger centralt i Hørsholm med gangbro til Hørsholm Midtpunkt, Kulturhuset Trommen og gågadens butikker. Hørsholm ligger blot 25 km. nord for København og har gode transport forbindelser. Området er beriget med skøn natur og her er gode skoler, gymnasium og svømmehal. Alt i sportsfaciliteter bl.a. flere populære golfbaner, skøjtehal og sejlsport. Rungsted Havn har en særlig charme og atmosfære, med badestranden, nordmolen og vandskibroen, butikker samt et væld af gode restauranter og cafeer.

Bestil en personlig fremvisning på mail: jh@jenshojmann.dk eller mobil: 21624818

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.