Pilehøj 19, 2990 Nivå

Som nyt hus med udsigt til sø

NY PRIS PÅ DET FLOTTE OG HELT INDFLYTNINGSKLARE RÆKKEHUS

Super flot rækkehus med skøn udsigt til sø og grønne områder.

Rækkehus er på 89 m2 og en del af den arkitekttegnede bebyggelse Øresundshøj fra 2007.

En flot og gennemført bolig med lave driftsudgifter og et minimum af vedligeholdelse.

Boligen, området og beliggenheden er velegnet til den enlige, parret eller den lille børnefamilie. Her er store lyse værelser, skønne grønne fællesarealer og gode legepladser og et fantastisk naboskab. Cykelafstand til både stationen, indkøbscenter, institutioner, skoler, skov, den skønne sandstrand ved Øresund og den hyggelige lystbådehavn i Nivåbugten.

Boligen er spændende indrettet og fremstår i særdeles flot og velholdt stand. Flotte gulve, lyse materialer og de store vinduespartier giver et helt fantastisk lysindfald. Huset er opvarmet med fjernvarme og der er indlagt gulvvarme i husets grundplan og i badeværelset på 1. sal.

Indretning: Entre med klinker, pænt gæstetoilet, lyst og moderne spisekøkken med alt i hvidevarer og en terrasseudgang, opholdsstue med udgang til haven. På 1. salen 2 store værelse, det ene med skabe, det andet med en fantastisk udsigt over en sø og de grønne områder. Man kan endvidere se Øresund og Sverige. Flot badeværelse med god bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler.

Til boligen hører en lille østvendt have med terrasse og morgensol, samt en vestvendt terrasse med aftensol, et skur samt en privat parkeringsplads.

Alt i alt en rigtig dejlig bolig med en af områdets absolut bedste beliggenheder.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.