Gulspurvevænget 12, 3360 Liseleje

Ægte sommerhus stemning i Liseleje

Idet øjeblik man ser byskiltet Liseleje begynder alle muskler i kroppen at slappe af. Omgivelserne værner om de gamle sommerhus-værdier, hvor man bruger stranden, skoven, stierne, ishuset, henter morgenbrød på en gammel cykel ved bageren og sidder i haven og griller.

Bjælkehuset giver den helt rette sommehus stemning. og man kan bruge det både sommer og vinter. Der er plads til mange overnattene selvom huset ser småt ud. Brændeovnen giver hygge i efterårsferien og til jul hvorimod huset holder sig "varmt" hele sommeren ved den solrige grund. Badeværelset er med varme i gulvet og renoveret. Køkkenet har det man skal bruge (inkl. opvaskemaskine, som nok er lidt luksus i et sommerhus) Der er masser af skabsplads til når man er 3-4 uger på sommerferie eller har teen-age børn med. Stuen er rummelig med plads til at flyde og slappe af. Der er både vaskemaskine og tørretumbler, så man ikke behøver slæbe tøj, sengetøj, håndklæder mv. med hjem. Nyere vinduer i værelser og badeværelse.

Der er ingen trafik på vejen - andet end naboer og man kan roligt sidde i haven og nyde stjernehimlen og høre havet bruse helt uden at blive forstyrret. Colibristien, som både går ned til vandet (uden om hovedvejen) og til Højlindebjerg, hvor man kan kigge ud over Liseleje og Melby.

Citat fra sælger: Jeg har haft huset i 10 år. Jeg faldt for sjælen i huset. Mulighederne for at sidde forskellige steder i haven. Den korte afstand til byen og stranden. Huset giver mig hjerte-energi og lader mine batterier op og så får jeg lyst til at holde en uges ferie og bare blive der, hver gang jeg er der. Derfor hedder huset "See you".... jeg kommer igen så hurtigt jeg kan.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.