Skovgrænsen 5, 2960 Rungsted Kyst

Stor spændende familievilla med en super beliggenhed på lukket vej i Sophienberg kvarteret, tæt ved Kokkedal Slot og golfbane, og få hundrede meter fra Øresund og Rungsted Havn.

Sophienberg kvarteret ligger naturskønt helt uden gener og med skov og vand i umiddelbar nærhed og kun få meter fra den flotte allé som fører ned til Sophienberg Slot og Strandvejen ved Øresund. Børnevenlige stisystemer til skole, børnehave og gymnasium der kun ligger et stenkast borte. Ligeledes alle idrætsfaciliteter indenfor 5 minutter, herunder bl.a. tennis, ridning, skøjtehal, svømmehal mv. Ved havnen er der muligheder for sejlsport, vandski, kajak eller bare en badetur på den skønne strand.

Rungsted ligger tæt ved station hvorfra man med tog kan komme till København på bare 25 minutter.

Boligen har ikke mindre en 217 m2 og en god planløsning til familien. Stor opholdsstue med pejs og udgang til overdækket terrasse. Stort lyst køkken alrum. Forældre afdeling med skønt soveværelse, walk-in garderobe og lækkert badeværelse. 3 gode børneværelser samt et ekstra badeværelse. Bryggers samt depotrum.

En fantastisk flot, helt lukket og veltilplantet have med gode terrasser. Flisebelagt indkørsel til en dobbelt carport med stort isoleret udhus.

Boligen henvender sig til en børnefamilie der søger en bolig af høj kvalitet med god indretning og masser af plads.

For yderligere information og personlig fremvisning kontakt venligst ejendomsmægler Jens Højmann på mobil 21 62 48 18.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.