Hyldehøj 22, 2990 Nivå

Lækkert rækkehus fra 2008

Helt indflytningsklart rækkehus på 89 m2 i den arkitekttegnede bebyggelse Øresundshøj fra 2008.

En flot og gennemført bolig med lave driftsudgifter og et minimum af vedligeholdelse.

Boligen, området og beliggenheden er velegnet til den enlige, parret eller den lille børnefamilie. Her er store lyse værelser, skønne grønne fælles arealer og gode legepladser og et fantastisk naboskab. Cykelafstand til både stationen, indkøbscenter, institutioner, skoler, skov, den skønne sandstrand ved Øresund og den hyggelige lystbådehavn i Nivå bugten.

Boligen er spændende indrettet og fremstår i særdeles flot og velholdt stand. De lyse materialer og de store vinduespartier giver et helt fantastisk lys indfald. Huset er opvarmet med fjernvarme og der er indlagt gulvvarme i husets grundplan og i badeværelset på 1. sal.

Indretning: Entre med klinker, pænt gæstetoilet, lyst og moderne spisekøkken med alt i hvidevarer og en terrasse udgang, opholdsstue med udgang til haven. På 1. salen 2 store værelse, det ene med skabe, det andet med en fantastisk udsigt mod Øresund og Sverige, samt et flot badeværelse med god bruseniche og vaskesøjle.

Til boligen hører en lille østvendt have med terrasse og morgensol, samt en vestvendt terrasse med aftensol, et skur samt en privat parkeringsplads.

Alt i alt en rigtig dejlig bolig med en af områdets absolut bedste beliggenheder, som evt. kan overtages med det samme.

For yderligere information og personlig fremvisning kontakt venligst ejendomsmægler Jens Højmann på mobil 21 62 48 18.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.