Ørbækgårds Alle 823, 2970 Hørsholm

115 m2 enderækkehus med carport på Ørbækgårds Alle i Hørsholm.

Hustypen der er fuldmuret med flotte vandskurende vægge og gipslofter, 2 badeværelser, separat bryggers og en super god planløsning.

Huset fik helt nyt tag i august 2017.

Skøn lille syd-/vest vendt have og terrasse med markise.

Boligen fremtræder særdeles velholdt og moderne og fra opførslen i 2001 er der lavet en række gode tilvalg.

I stueplan finder man entre med klinker, garderobeplads og adgang til gæstetoilet med brus samt et bryggers. Skøn opholdsstue med gennemgående lysindfald fra store vinduespartier og i åben forbindelse til HTH køkken med special fremstillet køkken-ø med skabe på begge sider. Fra køkken og stue udgang til dejlig terrasse.

1. salen har loft til kip og er indrettet med soveværelse med udgang til altan, 2 rigtig gode børneværelser samt et pænt lyst badeværelse.

Huset har et lavt fjernvarmeforbrug og der er gulvvarme i hele stueplanet samt i badeværelset på 1. sal. Der er masser af god skabsplads i huset og et rigtig fint redskabsskur ved carporten.

Børnevenlige omgivelser og med gode stisystemer i de naturskønne områder. På cykel er man kun få minutter fra Hørsholms tilbud af skoler, sport, indkøb, skov og vand. Nem og tryg til Hørsholm Midtpunkt, bibliotek, biograf mv. via gang-/cykelbro.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.