Slotsbakken 151, 2970 Hørsholm, 2970 Hørsholm

Enderækkehus i Hørsholms grønne oase

Indflytningsklart enderækkehus – i et hyggeligt og familievenligt kvarter.

Velkommen til det altid hyggelige Hørsholm og særligt velkommen til Slotsbakken 151. Her ligger rækkehuset med masser af sjæl og charme i helt ideelle omgivelser for børnefamilien. Huset er placeret i et dejligt kvarter, der kendetegnes ved sikre stisystemer til skole og gymnasium, gode offentlig transportmuligheder, masser af indkøbsmuligheder og ikke mindst naturskønne områder. En gåtur til det nærliggende Kokkedal Slot er altid et hit.

Det kan I glæde jer til:

Rækkehuset er opført i 1986, men fremstår i den grad pænt og vedligeholdt. Til ejendommen hører en hyggelig vestvendt have, hvor der er rig mulighed for at fange solstråler i ny og næ, mens man læner sig tilbage og nyder pusterummet fra den travle hverdag. Fra huset er der tilmed udkig til grønne fællesarealer, der giver fornemmelsen af en større grund.

I kan bestemt også glæde jer til dét, der venter indenfor.

Huset er nemlig særdeles velindrettet og veludnyttet på de 92 kvadratemeter, der er at gøre med. De mulighedsrige kvadratmeter er fordelt på henholdsvis stueplan og 1. sal. Stueplanet byder velkommen indenfor via en fin fordelingsentre med plads til overtøjet. Stueplanet indbefatter også et rummeligt og ikke mindst åbent køkken, der tilbyder alt i hårde hvidevarer. Den åbne forbindelse skaber en særlig atmosfære, når man ikke behøver at slippe gryderne for at være med i samtalen i spisestuen. Her er et yderst behageligt lysindfald fra vinduespartierne, og døren der leder til husets terrasse. Herudover får man et stort værelse, et bryggers og et badeværelse med separat bruseniche. Trappen leder til 1. salen, hvor I vil kunne finde en hyggelig stue. Derudover endnu et værelse med tilbygning af integreret hems, så pladsen i den grad er udnyttet. I har mulighed for at foretage en tilbygning med hems i stuen også, hvis I ønsker mere plads at boltre jer på.

Men alt i alt et skønt hus, der bestemt er et besøg værd.

Det kan området:

Først og fremmest kan I glæde jer til gode naboer, der glædeligt hjælper til, når man er på ferie. Herudover er der masser af legekammerater at finde til de små på de nærliggende fællesarealer. Derudover er Kokkedal Station placeret små 650 meter fra huset og indkøbsmuligheder blot 850 meter. Derudover ligger både skole og gymnasium indenfor en overkommelig afstand på omtrent 1 kilometer. Nærområdet er tilmed spækket med fritidsaktiviteter, såsom golf, ridning og andet sport. Vi kan også love jer, at I kan få de skønneste cykelture til Nivå Strand eller Rungsted Havn.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.