Holmevænget 27, 2970 Hørsholm, 2970 Hørsholm

Indflytningsklart rækkehus i Hørsholm.

Lyst og rummeligt rækkehus på 154 m2 med 4 værelser og 2 badeværelser. Nem grund med stor hyggelig gårdhave med herregårdssten samt skøn sydvendt have med stor terrasse i hårdt træ. På grunden egen carport, udhus samt ekstra parkeringsplads.

Huset fremtræder lyst og velholdt med et lækkert moderne køkken og to flot moderniserede badeværelser. Glatspartlede vægge med filt i hele huset pånær i bryggers hvor der er glasvæv. Udvendigt træværk, vinduer og døre i mahogni træ. Opvarmning ved fjernvarme.

Indretning: I stueplan: Entré med indbyggede skabe, arbejdsværelse/børneværelse, gæstetoilet med bruseniche, stor dejlig vinkelstue med lyse egetræs parketgulve, ovenlys, store vinduespartier og udgang til sydvendt træterrasse, flot SVANE køkken i halvåben forbindelse til stuen, i forlængelse af køkken et praktisk bryggers med sekundær indgang. 1.salen: Stort soveværelse med skabe, 2 børneværelser med tilhørende indbyggede skabe, stort badeværelse med fritstående badekar og bruseniche. Fra soveværelse og det ene værelse flot udsigt til Breelteskoven og udgang til hyggelig tagterrasse.

Trygt, roligt og børnevenligt kvarter med flere legepladser, fodboldbane og grønne områder der grænser op til Breelteskoven. Kort afstand til skoler, institutioner og gymnasium. Endvidere i gåafstand til togstation, busstoppested, golfbane, sportsanlæg og svømmehal og kun få minutters kørsel fra motorvejsnettet til København.

Man har medlemspligt til grundejerforeningen, se mere info her: www.nygaardsvaengerne.net

For yderligere information og personlig fremvisning kontakt venligst ejendomsmægler Jens Højmann, Cadeau Bolig på mobil 21 62 48 18.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.