Mølledammen 7J, 2980 Kokkedal, 2980 Kokkedal

Flot og indflytningsklar lejlighed fra 2006 med en skøn altan med eftermiddags og aftensol.

Om ejendommen:
Moderne lejlighedsbyggeri med svalegang og altaner med udsigt til skønt grønt område. Det er aftalt i grundejerforeningen at der er fælles regler for bygningens udseende(markiser, hegn, osv.).

Om Området:
Rolige og fredelige Mølledammen grænser op til en hyggelig, lille å med Egedal Kirke og store, grønne områder på den anden side, ideelt til et aktivt fritidsliv. Man bor centralt i Nordsjælland, tæt ved indkøb, skoler, daginstitutioner, sport og golfbane. Udbygget børnevenligt stisystem og kun få minutter fra Kokkedal station samt S-busser til København, 3 km fra Hørsholm bymidte, ca. 3 km fra Øresund og ca. en halv times kørsel fra København.
Pænt anlagte grønne fællesarealer(vedligeholdes af gartner) med to legepladser og gode parkeringsforhold for områdets beboere og gæster, inkl privat p-plads nær lejligheden.

Om indretning:
Fra éntreen har du adgang til lejlighedens badeværelse, samt store stue, som ligger i åben forbindelse med køkkenet og skaber ét stort opholdssted med både stue, spisestue og køkken. Herfra er der udgang til en hyggelig vestvendt altan med dobbeltdøre, der giver god mulighed for at åbne op om sommeren og nyde måltiderne fra altanen med udsigt over det grønne fællesområde. Fra stuen er der indgang til både det store soveværelse med indbygget skabsvæg samt endnu et godt værelse.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.