Grønsøvej 5, 2970 Hørsholm, 2970 Hørsholm

En fantastisk familievilla i Hørsholm.

Indflytningsklar moderne 1 plans villa opført i 1976. Villaen har gennemgået en indvendig modernisring i 2011og fremstår moderne og meget lys, bl.a. med stort åbent køkken alrum. Stuen har et fantastisk lysindfald med udgang til dejlig sydvest vendt terrasse. Stor lys velholdt have.

158 m2 bolig + 74 m2 høj, tør og meget anvendelig kælder. Hertil en muret garage på 27m2.

Villaen indeholder entre med trappe til underetagen, stort moderniseret badeværelse, soveværelse med adgang til eget badeværelse, stor dejlig stue i åben forbindelse til nyere lækkert køkken, 2 børneværelser. I kælderen, som har selvstændig indgang, finder man et stort praktisk bryggers, 2 depotrum til opbevaring, et lyst disponibelt rum (teenage eller aupair venligt) samt et hobbyrum/gildesal.

Villaen ligger i et roligt og børnevenligt kvarter i hjertet af det gamle Hørsholm. Grønsøvej er en hyggelig lille lukket vej, hvor naboskabet er helt i top. Gåafstand til skoven, havnen, Hørsholm midtby, skoler, sportsfaciliteter og samtidig kun 30 minutters kørsel fra Rådhuspladsen.

Hørsholm er en af de nordsjællandske kommuner som er beriget med skov, strand, golfbaner, og Rungsted Havn der har gode reastauranter og hyggelige cafeer.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.