Ørbækgårds Alle 208, 2970 Hørsholm, 2970 Hørsholm

Attraktivt rækkehus med carport og vestvendt terrasse på Ørsbækgårds Alle.

Huset fremstår velholdt og som opført i 2005 dog med en række tilvalg og forbedringer. Sælger har i 2013 udskiftet køkken så det står helt tidssvarnede og moderne, bl.a med hvide elementer, flotte granitbordplader og kogende vandhane. Badeværelset har fået ny bordplade, vask og armatur. Det er lyse askegulve i hele huset også på trappen til 1. sal. Ekstra indbyggede skabe og hems.

Her er tale om en meget velindrettet bolig med 3 gode værelser samt pænt badeværelse på 1. sal. I det ene børneværelse er det bygget en god hems som giver ekstra ekstra m2 og god pladsudnyttelse.

I stueplan finder man entre med klinker, indbygget skab og adgang til gæstetoilet. Skøn opholdsstue med gennemgående lysindfald fra store vinduespartier og i åben forbindelse til køkken. Fra opholdsstuen udgang til vestvendt terrasse med sol fra middag og til sen aften.

Huset har et lavt fjernvarmeforbrug og der er gulvvarme i hele stueplanet samt i badeværelset på 1. sal.

Børnevenlige omgivelser og med gode stisystemer i de naturskønne områder. På cykel er man kun 10 minutter fra Hørsholms tilbud af skoler, sport, indkøb, skov og vand.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.