Lille Pennehave 1, 2960 Rungsted Kyst

Halvt dobbelthus i Pennehave.

I det charmerende "Pennehave" sælges nu et af de attraktive dobbelthuse med en lille have

Den attraktive beliggenhed og miljøet i Pennehave fås ikke meget bedre i Hørsholm Kommune. Den brostensbelagte gade huser bl.a. et galleri, en restaurant, forskellige take-away spisemuligheder, vin, blomster, renseri, frisører og andre gode specialbutikker.

Huset er indrettet i 3 plan. I stueplan har man entre, gæstetoilet, køkken og en dejlig opholdsstue. Øverst 2 gode værelser samt et brusebadeværelse. I underetagen er der et stort aktivitetsrum og et fyr-/vaskerum.

En rigtig hyggelig have med en overdækket terrasse. Desuden carport og udhus.

Pennehave ligger lige overfor skoven Rungsted Hegn der opfordrer til masser af aktivitet og udeliv. Det samme gør Rungsted Havn som ligger i gåafstand og her er der altid liv og en helt særlig stemning på de varme sommerdage. Praktisk har man ligeledes handle muligheder og butikscenter i nærheden sammen med Rungsted Station der sikrer nem og hurtig transport til Købehavn via kystbanen.

En helt igennem dejlig bolig hvor man kan fremhæve lave driftsudgifter og et minimum af vedligeholdelse uden at der gåes på kompromis med kvalitet, rummelighed og en særdeles god beliggenhed.

Velkommen til Lille Pennehave 1, 2960 Rungsted Kyst.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.