Pilehøj 4, 2990 Nivå

Leder du efter nye rammer med en lys og indbydende atmosfære, god udnyttelse af kvadratmeterne og en skøn udsigt? Så skal Pilehøj 4 i Nivå måske være din næste adresse.
Her kan du nu blive den heldige ejer af dette flotte rækkehus med 119 lyse og lækre kvadratmeter i tre plan. Den gode fordeling af kvadratmeterne giver flere indretningsmuligheder og gør boligen velegnet til såvel singlen som parret og den lille familie.
Fra andensalen kan du se frem til at nyde solopgangen over Øresund, og når du trænger til en dukkert i de blå bølger tager du cyklen til Nivås gode børnevenlige badestrand på under 10 min.
Beliggenheden i et eftertragtet område med gode stisystemer byder også på let adgang til skole, daginstitution indkøbsmuligheder og hverdagens øvrige fornødenheder. Samtidig er en af ejendommens nærmeste naboer et smukt og løbevenligt naturområde med tre søer. Med terrasse både for og bag huset er du sikret mest muligt udbytte af solens stråler hele dagen. Dette kommer også forhavens højbede til gavn, hvilket du kan udnytte til altid at have friske, grømme lækkerier ved hånden. Forhaven leder dig fra din private parkeringsplads til boligen, hvor du allerede i entreen mødes af en dejligt indbydende atmosfære.
Fra entreen er der adgang til et gæstetoilet og husets køkken, som ligger i åben forbindelse med en skøn opholdsstue. Her er et flot gennemstrømmende lys fra store vinduespartier, og en trappe midt i rummet forbinder stueplan med første sal.
På førstesalen får du to gode soveværelser samt et badeværelse med bruseniche og vaskefaciliteter, og fortsætter du endnu en etage op, når du andensalen med den flotte havudsigt.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.