Doktorvænget 2, 2960 Rungsted Kyst

Flot og velholdt villa tegnet af arkitekt Ib Schwanenflügel på en skøn 1.000 m2 grund i det centrale Rungsted.

Ejendommen er 228 m2 + 106 m2 kælder. Desuden en dobbelt carport på 15 m2 og et muret udhus på 9 m2.

God planløsning med en stor præsentabel hall med garderobeplads, adgang til gæstetoilet og nedgang til tør anvendelig kælder. Huset har 6 værelser og der er 2 separate værelsesafdelinger med hver sit badeværelse. Pænt veludstyret Multiform køkken og en stor sydvendt vinkelstue hvor der er spiseafdeling med loft til kip og en opholdsafdeling med pejs og udgang til have og delvis overdækket terrrasse.

Den højloftede og rummelige kælder indeholder et stort praktisk fyr-/vaskerum med nyere naturgasinstallation, sauna, værksted, depotrum og en stor anvendelig gildesal.

En virkelig flot anlagt og helt lukket have med gl. beplantning, flotte stenbelagte gangarealer og skøn sydvendt terrasse.

Doktorvænget er en lille hyggelig stikvej med kun 6 parceller. Den meget centrale beliggenhed gør at det hele ligger i gåafstand. Skoler, gymnasium, sportsfaciliteter nås på få minutter, ligeså skoven, havnen, stranden, golfbanen samt gode indkøbsmuligheder.

Her er tale om en meget velbygget og rummelig familievilla på en særdeles god og rolig adresse. Beliggenheden, indretningen, de mange værelser og de ekstra faciliteter i kælderen gør det til en ideel bolig for en pladskrævende familie.

Velkommen til Doktorvænget 2, 2960 Rungsted Kyst.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.