Mølledammen 9C, 2980 Kokkedal

Flot stuelejlighed i nyere bebyggelse med 2 fantastiske terrasser.

Om ejendommen:
3 værelses ejerlejlighed på 86 m2 i det flotte gedigne Mølledammen fra 2006. Til indgangssiden har denne lejlighed en lille flisebelagt gårdhave med aftensol og et godt redskabsrum til cykler mv. Fra stuen er der udgang til en nyanlagt terrasse med flotte bede. Pænt anlagte grønne fællesarealer og gode parkeringsforhold for områdets beboere og gæster. Lejligheden fremtræder i særdeles velholdt og i helt indflytningsklar stand.

Om området:
Mølledammen ligger grænsende op til Egedal Kirke og store grønne områder. Man bor man centralt i Nordsjælland og tæt ved indkøb, skoler, sport, offentlig transport og golfbane. Udbygget stisystem og kun få minutter fra Kokkedal Station, 2,5 km. fra Hørsholm Bymidte, ca. 2,5 km fra Øresund og ca. en halv times kørsel fra København.

Om indretningen:
Super veludnyttede m2 og i eet plan. Indeholder: Entre, spændende stue med godt lysindfald i åben forbindelse til lyst moderne køkken, gang med stor skabsvæg, flot stort brusebadeværelse, soveværelse med skydeskabe samt et ekstra værelse. Der findes alt i hårde hvidevarer incl. vaskemaskine og tørretumbler.

En virkelig dejlig lejlighed med gode lyse rum, god loftshøjde og frem for alt en skøn beliggenhed i haveplan.
Særdeles velegnet til senior der ønsker sig en nem bolig, eller til det unge par der vil etablere sig et godt sted i en god bebyggelse.

Se mere om ejerforeningen på www.molledammen.net.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.