Sophienberg Vænge 38, 2960 Rungsted Kyst

206 m2 villa på en særdeles attraktiv lukket villavej i gåafstand fra Øresund hvor man har andel i en privat badebro.

Ideel og funktionel indretning for børnefamilien med separat forældre-/børneafdeling med ialt 5 værelser, 2 badeværelser og gæsteoilet.

Villaen er opført i 1971 men har fra 2011 gennemgået en større renovering så huset idag fremstår moderne og indbydende med bl.a. en stor vinkelstue med flotte opvarmede gulve, loft til kip, Velux ovenlys og et lækkert snedkerkøkken med hvid corian og mørkbejdsede elementer. Stuen har dejligt lysindfald fra store vinduespartier og udgange til 2 skønne terrasser med mulighed for sol hele dagen.

Tag, tagrender, nedløb er udskiftet. Der er foretaget ekstraisolering på loft og hulmursisolering i husets gavle. Ny opmuret skorsten og brændeovn/indsats. Nyt gasfyr i 2011.
Ca. 450 m2 flot undendørs belægning og en overdækket terrasse på ca. 20 m2 mod vest.

Dejlig have der er anlagt så den er nem at vedligeholde, med gamle frugttræer, rhododendron, asalier, bærbuske m.fl.

Dobbelt garage og redskabsrum.

Børnevenligt område med lukkede stisystemer til skole, institution, gymnasium, svømmehal og alt i sportsfaciliteter. Tæt ved Rungsted Havn som byder på et helt særligt miljø, mange restauranter, cafeer og strand.

En ideel villa til den store aktive familie.

For yderligere information og personlig fremvisning kontakt venligst ejendomsmægler Jens Højmann, Cadeau Bolig på mobil 21 62 48 18.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.