Tinkerup Strandvej 8A, 3250 Gilleleje

Fritidshus med estmieret leje på kr. 73000 pr. år

Fritidshus i Gilleleje. Hus nr. 157

Med mulighed for udlejning gennem Danland - estimeret lejeindtægt kr. 73.000 pr. år!

Går du og drømmer om et dejligt sted at tilbringe dine sommerferier eller andre ferier, så skulle du se dette hus. - fritidshuset er beliggende i Feriecentret Kysthusene i Gilleleje. Huset er beliggende, kun 200 meter fra vandet, og har en skøn udsigt til naturen.

Fritidsboligen er opført i gode materialer og fremstår pænt og velholdt. - Det har status af ejerlejlighed, men husene er fritliggende med god udenomsplads. - Endvidere har man adgang til en række attraktive fællesfaciliteter bl.a. en stor udendørs pool, en indendørs pool, motionsrum, tennisbane, fodboldbane og flere gode legepladser til børnene. Endvidere er her en skøn natur og gåturen langs stranden ind til Gilleleje tager ca. en halv time. I sommersæsonen og på særlige helligdage er spisestedet Kystgården åben.

Huset består af : Entré, 2 gode soveværelser - begge med bad, dejlig stor opholdsstue med brændeovn og i åben forbindelse med stort spisekøkken. Fra opholdsstuen er der udgang til terrasse. Der er loft til kip og klinkegulve i hele huset. Endvidere sælges huset møbleret.
Fællesarealer vedligeholdes af ejerforeningen - så der er et minimum af pligter for ejerne, i stedet kan man kan bruge tiden til at slappe af, tage på udflugter, eller gøre brug af centrets mange faciliteter både for voksne og børn.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.