Holmevænget 17, 2970 Hørsholm, 2970 Hørsholm

Lyst og rummeligt arkitekttegnet rækkehus på 154 m2 med 4 værelser og 2 badeværelser. 234 m2 stor grund med skøn sydvendt have med træterrasse.

Huset har moderniseret køkken, gæstebadeværelse og det store badeværelse på 1. sal. Udvendigt har det flot olieret træværk, vinduer og døre i mahogni træ. Der er carport, ekstra P-plads, udhus samt cykelskur.

Trygt og roligt kvarter med mange gode fællesfaciliteter, herunder legepladser fra 2010, stor fodboldbane og grønne arealer, der grænser op til Breelteskoven. Kort afstand til skoler og andre institutioner, herunder stisystem til gymnasium. Endvidere i gåafstand til togstation, busstoppested, golfbane, sportsanlæg og svømmehal og kun få minutters kørsel fra motorvejsnettet til København.

Indretning: I stueplan: Entré med indbyggede skabe, arbejdesværelse/børneværelse, gæstetoilet med brusniche, stor dejlig vinkelstue med brændeovn, ovenlys og udgang til skøn træterrasse og have, lyst unoform køkken i åben forbindelse til stuen, i forlængelse af køkken et praktisk bryggers med sekundær indgang. 1.salen: Stort soveværelse med skabe og udgang til tagterrasse - 2 gode børneværelser med tilhørende indbyggede skabe - stort badeværelse med bruseniche. Begge badeværelser har gulvvarme og huset er opvarmet med fjernvarme.

For yderligere information og personlig fremvisning kontakt venligst ejendomsmægler Jens Højmann, Cadeau Bolig på mobil 21 62 48 18.

Velkommen til Holmevænget 17, 2970 Hørsholm.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.