Holmevænget 31, 2970 Hørsholm

JOHAN CHRISTENSEN RÆKKEHUS I HØRSHOLM

Lyst og særdeles velholdt enderækkehus på 156 m2 med 4 værelser og 2 badeværelser. Nem grund med hyggelig gårdhave med herregårdssten samt skøn sydvendt have. På grunden er egen carport, udhus samt ekstra parkeringsplads.

Huset fremtræder flot istandsat med bl.a. lækkert moderne køkken og bryggers der begge er fra 2011. Udvendigt træværk , vinduer og døre i mahogni træ, som for nyligt har været nede for at blive slebet, står selvfølgelig meget flot.

Indretning: I stueplan: Entré med indbyggede skabe, arbejdsværelse/børneværelse, gæstetoilet med bruseniche(2002), stor dejlig vinkelstue, ovenlys, store vinduespartier og udgang til sydvendt have, flot Vordingborg køkken og bryggers fra 2011. 1. salen: Stort soveværelse med skabe, 2 børneværelser, stort badeværelse(2007) badekar og bruseniche. Fra soveværelset og det ene værelse flot udsigt til Breelteskoven og udgang til hyggelig tagterrasse.

Trygt, roligt og børnevenligt kvarter med flere legepladser, fodboldbane og grønne områder der grænser op til Breelteskoven. Kort afstand til skoler, institutioner og gymnasium. Endvidere i gåafstand til togstation, busstoppested, golfbane, sportsanlæg og svømmehal og kun få minutters kørsel fra motorvejsnettet til København.

Man har medlemspligt til grundejerforeningen, se mere info her:
www.nygaardsvaengerne.net

For yderligere information og personlig fremvisning kontakt venligst ejendomsmægler Jens Højmann, Cadeau Bolig på mobil 21 62 48 18.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.