Gylfesvej 19B, 3060 Espergærde, 3060 Espergærde

167 m2 luksus seniorbolig med udsigt til Øresund.

Om ejerlejligheden:
Her er den perfekte ejerlejlighed til den kræsne køber. Moderne arkitektur med flotte hvide facader, build-up tag og Velfac vinduer. Stor skøn solterrasse samt ekstra delvis overdækket tagterrasse med skøn udsigt over Øresund. Eksklusiv brugsret til carport samt depotrum i kælder. Ejerforeningen råder over et fælles festlokale samt 2 gæsteværelser med bad.

Om området:
Den flotte hvide bebyggelse ligger hævet og tilbagetrukket fra Strandvejen. Der er en trappe til Stranden med badebro. Få meter fra skoven, Espergærde Havn og et hyggeligt miljø med cafeer og restauranter. Samtidig er det er nemt at komme til København med Kystbanen.

Om indretningen:
En spændende ejerlejlighed med selvstændig hovedindgang og en god indretning i 2 plan. Stor entre, køkken-alrum med udgang til skøn hårdt træs terrasse, et lækkert badeværelse, kontor, gæsteværelse med eget brusebadeværelse. 1. salen har en stor opholdsstue med store vinduespartier og udgang til delvis overdækket tagterrasse, masterbedroom med walk-inn closet.

En sjælden udbudt boligtype med sådan en unik location. Lejligheden fremtræder i særdeles flot stand og alt er udført i lækre materialer.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.