Fasanvænget 346, 2980 Kokkedal, 2980 Kokkedal

Gårdhavehus i Fansanvænget med udestue og vestvendt have.

Velindrettet 1-plans gårdhavehus i attraktiv bebyggelse nær Øresund. Huset har ekstra 17 m2 i form af en udestue og en rigtig god solrig have. 12 m2 carport og 5 m2 udhus.

Gå-/cykelafstand til de skønne områder såsom Kokkedal Slot og Kokkedal Golfbane, det offenlige grønne område i Mikkelborg med det kendte Ishus og ikke mindst det hyggelige havneliv man finder såvel i Rungsted Havn som Nivå Havn der også byder på en helt fantastisk og børnevenlig strand. Bebyggelsens nære beliggenhed til offentlig transport sikrer en nem og hurtig forbindelse til bl.a. København på kun ca. 30 minutter.

Super veludnyttet bolig på 136 m2 der indeholder stor rummelig entre med garderobeplads, kontor, gæstetoilet, stort lyst badeværelse med bruseniche, soveværelse samt 2 børneværelser, bryggers/sekundær indgang, ældre egetræs køkken i halvåben forbindelse til en stor opholdsstue. Fra opholdsstuen udgang til velfungerende udestue

Fasanvænget er et område som tiltaler såvel de yngre børnefamilier som de lidt ældre der ønsker sig en seniorvenlig bolig i eet plan og med minimal vedligeholdelse. De små "gårde" giver en fornemmelse af nærhed, sammenhold og tryghed. Grundejerforeningen råder over gode fælles arealer, legepladser, tennisbaner, fodboldbane, basketbane, pentanquebane og et fælleshus. Se mere på www.gf-fasanvaenget.dk.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.