Axel Heides Vej 74, 2970 Hørsholm, 2970 Hørsholm

SLOTSHUSENE i Hørsholm er arkitekttegnede atriumhuse af høj kvalitet. Hørsholm Kommune tildelte opgaven til ARKITEMA med reference til FREDENSBORGHUSENE, tegnet af JØRN UTZON.

SLOTSHUSENE ligger naturskønt ved Kokkedal Slot og Kokkedal Golfklub , tæt ved Øresund og Kystbanen til København.

Den udbudte bolig har en enestående beliggenhed med udsigt til skov og golfbane og omfatter bl.a. en sydvestvendt gårdhave med IPE' hårdttræ, stor FABER markise og indmurede LK Skotlamper, fuldmuret garage og isoleret depotrum.

Sælger købte boligen af bygherren JM Danmark A/S allerede på projekstadiet og kunne således selv udvælge den fantastiske beliggenhed og foretage en række tilvalg bl.a. trådløst styrede VELUX ovenlysvinduer i køkken og bad.

Alt, ude som inde er i høj kvalitet: Vinduer og døre er i massiv mahogni, gulvvarme i alle rum reguleret trådløst af DANFOSS termostater, BOEN parketgulv i hvidpigmenteret eg, inventar fra HTH m. bl.a. soft luk skydedøre, i badeværelse LISCON formstøbt Granitex bordplade og Hansgrohe Raindance, alt i hvidevarer kl. A+++ fra SIEMENS.

Boligen henvender sig til de der søger en bolig af høj kvalitet i et plan og med en helt unik beliggenhed.

For yderligere information og personlig fremvisning kontakt venligst ejendomsmægler Jens Højmann, Cadeau Bolig på mobil 21 62 48 18.

Velkommen til Axel Heides Vej 74, 2970 Hørsholm.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.