Sophienbergvej 61, 2960 Rungsted Kyst, 2960 Rungsted Kyst

Luksus klyngevilla på Sophienbergvej.

Her udbydes formentlig det bedst beliggende hus i den spændende arkitekttegnede bebyggelse på Sophienbergvej. Huset ligger for enden og har særlige vinduer i gavlen, en helt fantastisk baghave og et kig til Øresund fra den store balkon som ligger i hele opholdsstuens bredde.

Huset har tilhørt nuværende ejer i de sidste 23 år og har gennemgået en større renovering så huset fremstår i usædvanlig flot og indbydende stand.

Man parkerer 2 biler under tag og herfra er der direkte adgang til hovedindgang og til en sekundær indgang til husets vaskerum//fyrrum.

En meget spændende og utraditionel indretning i forskudte planer og med et helt særligt lysindfald Fra huset store køkken alrum er der en glasgang til en seperat børneafdeling med eget badeværelse og selvstændig indgang. Denne afdeling kan også anvendes til kontor/liberalt erhverv. Skøn opholdsstue med pejs og udgang til dejlig balkon med markise. Øverst en forældreafdeling med soveværelse, ekstra værelse og brusebadeværelse. Huset har 3 toiletter samt 2 badeværelser.

Helt lukket atriumgård til ophold, hygge og grill. En skøn baghave med terrasse, udsigt til skoven og med et godt redskabsskur.

En meget attraktiv beliggenhed helt uden gener og med skov og vand i umiddelbar nærhed og kun få meter fra den flotte allé som fører ned til Sophienberg Slot og Strandvejen.

Fremvises kun efter aftale.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.