Pennehave 3F, 2960 Rungsted Kyst, 2960 Rungsted Kyst

I det charmerende "Pennehave" sælges nu et af de attraktive rækkehuse.

Den attraktive beliggenhed og miljøet i Pennehave fås ikke meget bedre i Hørsholm Kommune. Den brostensbelagte gade huser bl.a. et galleri, en restaurant, , forskellige take-away spisemuligheder, vin, blomster, renseri, frisører og andre gode specialbutikker. Boligen ligger lige overfor skoven Rungsted Hegn der opfordrer til masser af aktivitet og udeliv. Det samme gør Rungsted Havn som ligger i gåafstand og her er der altid liv og en helt særlig stemning på de varme sommerdage. Praktisk har man ligeledes handle muligheder og butikscenter i nærheden sammen med Rungsted Station der sikrer nem og hurtig transport til Købehavn via kystbanen.

8 ejerboliger opført tilbage i 1982 udgør ejerforeningen der i fællesskab tillige råder over P-areal og en stor dejiig fælles have. Hver bolig er spændende indrettet i 3. plan. Huset har 107 bolig m2 og hertil 19 gode og brugbare m2 i underetagen. Dertil kommer en lille gårdhave med et skur og en lille overdækning til grilll mv.
Den hyggelige fælleshave er anlagt med flere sektioner og afskærmede hyggekroge. Der hersker ordentlighed men samtidig en afslappet stemning hvor man hygger og respekterer hinanden. De forskellige "rum" i haven gør at man kan bruge den uafhænigt af hinanden hvis man f.eks.har gæster eller bare ønske privathed.
Stueplan med entre, gangareal, dejligt stort bryggers/hobbyrum med naturgasfyr, vaskefaciliteter og gode opbevaringmuligheder samt et godt børneværelse eller kontor. Trappeløb til husets miderste etage der har et hyggeligt spisekøkken, lyst marmor badeværelse med bruseniche og et dejligt soveværelse med skabsvæg. Øverst finder man den spændende lyse stue med udsigt til Rungsted Hegn og et gennemgående lysindfald.

En helt igennem dejlig bolig hvor man kan fremhæve lave driftsudgifter og et minimum af vedligeholdelse uden at der gåes på kompromis med kvalitet, rummelighed og en særdeles god beliggenhed.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.