Axel Heides Vej 84, 2970 Hørsholm, 2970 Hørsholm

NY PRIS

1 plans kædehus fra 2008 i det attraktive Mikkelborg nær Øresund. Huset har et samlet boligareal på 117 m2 samt integreret vognport med hobbyrum på ialt 22 m2. Spændende og moderne arkitektur hvor man kun har anvendt materialer i en god kvalitet. Man har holdt fokus på at boligerne skal være nemme og handy med lave driftsudgifter til varme og nem vedligeholdelse, bl.a. med indbygget gulvvarme.

Velindrettet med soveværelse, 2 gode ekstra værelser, flot badeværelse og en stor skøn opholdsstue med højt skråt loft i åben forbindelse til køkken. Lyst, venligt og med masser af skabsplads. Stor træterrasse med udsigt til grønne arealer. Der er mulighed for at sætte en port i carporten som giver ekstra muligheder for anvendelse af de 22 m2.

Bebyggelsen ligger naturskønt ved golfbane og få hundrende meter fra Øresund og de skønne grønne områder ved Mikkelborg Strand. Samtidig er man i tæt afstand og med stisystemer til Kokkedal Station, skole, gymnasium, svømmehal og sportsfaciliteter.

Velegnet til moderne seniorer og børnefamilier der søger en nem bolig i 1 plan, og sætter pris på en attraktiv belliggenhed midt i dejlig nordsjællandsk natur nær vandet.

Familien der vil sælge søger en villa på min. 150 m2 i Hørsholm og gerne nær Vallerødskolen.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.