Holmevænget 23, 2970 Hørsholm, 2970 Hørsholm

Lyst og rummeligt arkitekttegnet 2-plans rækkehus på 154 m2 beliggende på 231 m2 stor grund med skøn sydvendt have med stor træterrasse.
Nuværende ejere har moderniseret både køkken, gæstebadeværelse og det store badeværelse på 1. sal. Udvendigt har det flot olieret træværk, vinduer og døre i mahogni træ. Der er carport, ekstra P-plads samt udhus i mahogni.
Trygt og roligt kvarter med mange gode fællesfaciliteter, herunder legepladser fra 2010, stor fodboldbane og grønne arealer, der grænser op til Breelteskoven. Kort afstand til skoler og andre institutioner, herunder stisystem til gymnasium. Endvidere i gåafstand til togstation, busstoppested, golfbane, sportsanlæg og svømmehal og kun få minutters kørsel fra motorvejsnettet til København.
Indretning: I stueplan: Entré med indbyggede skabe, arbejdesværelse/børneværelse, flot gæstetoilet med brusniche, stor dejlig vinkelstue med ovenlys og udgang til skøn træterrasse og have, flot luksus køkken af mrk. ARBITARE i åben forbindelse til stuen, i forlængelse af køkken et praktisk bryggers med sekundær indgang. 1.salen: Stort soveværelse med skabe og udgang til tagterrasse - 2 gode børneværelser med tilhørende indbyggede skabe - stort flot badeværelse med karbad og bruseniche. Begge badeværelser har gulvvarme og huset er opvarmet med fjernvarme. Alle værelser har fjernsynsstik. Indvendigt er der flotte parketgulve, lyse vægge og pæne lyse lofter overalt.
Flot tilstandsrapport og energimærkning (C) foreligger.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.