Grønsøvej 1, 2970 Hørsholm, 2970 Hørsholm

Om villaen:
Flot og velindrettet kvalitetsvilla opført af Bülow & Nielsen i 1984 med 150 m2 bolig og 50 m2 muret carport/udhus. Moderne og fleksibel indretning med separat forældre-/børneafdeling samt stort dejligt køkken alrum. Huset er ny renoveret ind- og udvendigt og fremstår i absolut indflytningsklar stand. Skøn sydvestvendt terrasse med udsigt over flot sø med spændende dyreliv. Grunden er 831m2 med ugenert nem og flot anlagt have. Huset er velisoleret og forsynet med nyt kondenserende fyr som reducerer varme udgiften.

Om området:
Boligen ligger i et roligt og børnevenligt kvarter i hjertet af det gamle Hørsholm. Gåafstand til det hele. Skoven, havnen, Hørsholm midtby, skoler, sportsfaciliteter og samtidig kun 30 minutters kørsel fra Rådhuspladsen. Hørsholm er en af de nordsjællandske kommuner som er beriget med skov, strand og en hyggelig havn.

Om indretningen:
Villaen indeholder en dejlig lys entré, stor indbydende stue- og køkkenalrum. Fra stuen udgang til sydvendt terrasse og fra alrum til sydvestvendt terrasse med grill plads og skøn pergola overdækning mod søen. Soveværelse og to gode børneværelser. 2 dejlige badeværelser med gulvvarme. Et praktisk grovkøkken / bryggers med vaskemaskine - tørretumbler. Dejligt fyrrum og værksted med masser af plads til værktøj. I alt 150m2 veludnyttede m2. Flotte nye gulve og masser af indbyggede skabe.

Alt i alt en perle med sjældent god beliggenhed. Grønsøvej er en hyggelig lille vej hvor naboskabet er helt i top. Fremtræder i helt indflytningsklar stand.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.