Holmevænget 57, 2970 Hørsholm, 2970 Hørsholm

154 m2 rækkehus i Hørsholm

Om rækkehuset:
2-plans rækkehus på 154 m2 beliggende på 235 m2 stor grund med carport samt udhus i mahogni. Johan Christensen stod for udvikling og opførsel af bebyggelsen i 1977 sammen med Højgaard & Schultz .
Huset er velbeliggende i området med masser af lys og en dejlig udsigt til skoven.
En skøn lukket gårdhave og en sydvendt have der er lagt ud med herregårdsten så der er et minimum af vedligeholdelse.

Om området:
Trygt og roligt kvarter med mange gode fællesfaciliteter, herunder legepladser fra 2010, stor fodboldbane og grønne arealer, der grænser op til Breelteskoven. Kort afstand til skole og andre institutioner, herunder
stisystem til gymnasium. Endvidere i gåafstand til togstation, busstoppested, golfbane, sportsanlæg og svømmehal og kun få minutters kørsel fra motorvejsnettet til København.

Om indretningen:
I stueplan: Entré med trappe til 1. sal., værelse, gæstetoilet med bruseniche, stor dejlig vinkelstue med udgang til sydvendt terrasse/have, halvåben forbindelse til pænt køkken og i forlængelse af køkken et praktisk bryggers med sekundær indgang.
1.salen: Stort soveværelse med skabe og udgang til evt. tagterrasse, 2 gode børneværelser med tilhørende indbyggede skabe, stort badeværelse med karbad og bruseniche. Begge badeværelser er født med gulvvarme og huset er opvarmet med
fjernvarme.

Læs mere om bebyggelsen og grundejerforeningen på : www.nygaardsvaengerne.net

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.