Mølledammen 9C, 2980 Kokkedal, 2980 Kokkedal

Flot stuelejlighed med lille have og en god terrasse

Flot stuelejlighed i nyere bebyggelse med egen lille have og en god terrasse.

Om ejendommen:
3 værelses ejerlejlighed på 86 m2 i det flotte gedigne Mølledammen fra 2006. Til indgangssiden har denne lejlighed en lille flisebelagt gårdhave med aftensol og et godt redskabsrum til cykler mv. Fra stuen er der udgang til en lille have med en flisebelagt terrasse. Pænt anlagte grønne fællesarealer og gode parkeringsforhold for områdets beboere og gæster. Lejligheden fremtræder i særdeles velholdt og i helt indflytningsklar stand.

Om området:
Mølledammen ligger grænsende op til Egedal Kirke og store grønne områder. Man bor man centralt i Nordsjælland og tæt ved indkøb, skoler, sport, offentlig transport og golfbane. Udbygget stisystem og kun få minutter fra Kokkedal Station, 2,5 km. fra Hørsholm Bymidte, ca. 2,5 km fra Øresund og ca. en halv times kørsel fra København.

Om indretningen:
Super veludnyttet m2 og det hele i eet plan med udgang til skøn lille have. Indeholder: Entre, spændende stue med godt lysinfald i åben forbindelse til lyst moderne køkken, gang med stor skabsvæg, flot stort brusebadeværelse, soveværelse med skydeskabe samt et ekstra værelse. Der findes alt i hårde hvidevarer incl. vaskemaskine og tørretumbler.

En virkelig dejlig lejlighed med gode lyse rum, god loftshøjde og frem for alt en skøn beliggenhed i haveplan.
Særdeles velegnet til senior der ønsker sig en nem bolig, eller til det unge par der vil etablere sig et godt sted i en god bebyggelse.

Se mere om ejerforeningen på www.molledammen.net.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.