Teglgårdsvej 311, st. th., 3050 Humlebæk, 3050 Humlebæk

NYISTANDSAT LEJLIGHED I STUEPLAN MED UDGANG TIL TERRASSE OG LILLE HAVE.

Sjældent udbudt stuelejlighed med terrasse/have som har gennemgået en gennemgribende renovering i 2013 så den fremstår helt nyistandsat og indflytningsklar til kommende køber.

Om lejligheden:
69 m2 lejlighed til den kræsne køber. Lejligheden er efter ejers udflytning istandsat med nyt hvidt moderne DEISIGNA køkken med induktionskogeplader, indbygningsovn og luksus emfang. Nye hvidmalede gipslofter og nyafslebne parketgulve. Vægge er afrenset, spartlet og med hvidmalet filt. God velfungerende ejerforening og parkeringsforhold lige ved indgangen til lejligheden.

Om området:
Skønne omgivelser med kort afstand til offentlig transport, indkøbscenter, biograf, Louisianna, skov og strand. Humlebæk ligger i en af de attraktive nordsjællandske kommuner der har gode transportforbindelser til København. Området ved Humlebæk Havn og miljøet i Sletten med tilhørende strand har også stor værdi for kommunens beboere.

Om indretningen:
Lejligheden er indrettet med en stor møblerbar entre, pænt badeværelse med hvide fliser, terrazzogulv, og brusebad med plads til evt. vaskesøjle., flot nyt køkken med god og rummelig spiseplads, stor lys og dejlig opholdsstue med udgang til terrasse samt et godt soveværelse.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.